Meteen naar de inhoud
Home » Therapeut energetisch vs psycholoog » Energetisch Therapeut Haarlem

Energetisch Therapeut Haarlem

Energetisch Therapeut Haarlem en in de regio Haarlem voor energetische therapie, life coaching en traumaverwerking. Healing op afstand en online voor cliënten in heel Nederland. Bij voorkeur een intake gesprek in mijn praktijk en daarna afstandsbehandelingen i.v.m. de mogelijke reisafstand. Kijk onder aanbevelingen voor ervaringen van klanten. De gevolgde en vereiste energetisch therapeut opleiding is op HBO niveau.

Wat doe je als energetisch therapeut in de regio Haarlem?

Een paranormaal energetisch therapeut past natuurgeneeskundige energetische therapie toe. Dit gaat vanuit mijn zienswijze over de allereerste 10 celdelingen na de conceptie. Oude kennis opgeslagen in de levensbloem. De universele levensenergie wordt gebalanceerd. Dit kan op twee manieren. Ten eerste door handoplegging de zogenaamde magnetische energetische behandeling. Ten tweede door stralende energie vanuit de ziel met behulp van de Heilige Geometrie levensbloem kennis. Niet elke therapeut is zich van de tweede aanpak bewust. De blauwdruk van de ziel. Dit werkt door het uitlijnen en balanceren van patiënten m.b.v. de heilige geometrie. Met de laatste methode met 26 basis geometrische vormen wordt het zelfgenezend of zelfherstellend vermogen zeer krachtig aangespoord. Hiermee geeft hij of zij invulling aan energetische therapie!

In evenwicht brengen door balanceren

Deze geometrische figuren zijn van oudsher in de kloosters van alle religies zeer geheim gehouden. Voor de energetisch therapeut opleiding zou dit verplichte stof dienen te zijn. Ze bevatten de ultieme kennis van wat energetische therapie eigenlijk inhoud. Ze vertegenwoordigen een goddelijk aspect van de creatie en maken deel uit van onze blauwdruk. Het ontwerp waarlangs onze celdeling groeit van de eerste cel naar miljarden lichaamscellen. Een enkele therapeut is zich hiervan bewust.

energetisch therapie blauwdruk
energetisch therapie blauwdruk

Naarmate jouw trauma eerder in jouw leven plaatsvond is de impact van het onderbewuste groter. Zie energetische therapie voor meer informatie hierover qua celdeling en de verschillende zwangerschapsfasen. Het is een holistische allesomvattende geneeswijze.

De te behandelen klachten kunnen variëren van sportblessures tot aan trauma’s of ander zielsverdriet. Een bijkomende uitdaging is dat de cliënten welke op mijn pad komen steeds zwaardere klachten hebben. Hierdoor groei je als therapeut. Bovendien hebben ze meestal systeem klachten. Een aantal ziektebeelden welke met elkaar samenhangt. De verwachtingen dien ik goed te managen. En zelf nederig blijven ondanks dat er zich wonderen voltrekken. Het werk lukt door de werking van de blauwdruk waardoor we met zijn allen verbonden zijn. Dat is het belangrijkste voortuig voor energetische therapie.

Waarom anderen helpen in rol energetisch therapeut bij levensuitdaging

energetisch therapeut
energetisch therapeut

Energetisch transformatie therapeut te Haarlem ben ik niet helemaal vanzelf gaan doen. Mensen die ten einde raad waren bellen vaak brutaal privé aan. Dit hoorden ze via via blijkbaar. Op 1 of andere manier wilde het universum mij iets duidelijk maken. 

Afwijzingen door verkeerde spoor

In 2009 raakte “ik” door de crisis mijn ICT werk kwijt.  In 1 jaar veel solliciteren en bijna 4.000km afgelegd. Geen resultaat. De gedachte kwam bij mij op “Wat gaat er wel vanzelf in mijn leven?”. Waar krijg ik wel waardering i.p.v. afwijzing na afwijzing. Therapeut wordt je niet 123 als je consulten wilt laten vergoeden door de zorgverzekeraars.

Wat ging er wel van zelf toen ik nog geen energetisch therapeut was?

De velen mensen welke ik in 20 jaar van migraine hoofdpijn afhielp flitsten voorbij. Een ziekte van Crohn client en hernia patiënten. Hoe kwam het dat ik het natuurtalent welke aan mij kleefde niet inzette om full time hiermee aan de slag te gaan? Het was toch wel allemaal bijzonder. Er moest ook brood op de plank komen voor mijn gezin. Mediteerde drie uur per dag 10 jaar lang om de grondbeginselen van energetische therapie middels de Heilige Geometrie te bestuderen. Het immuun systeem en alle energievelden in en rondom ons fysiek lichaam. Zat daar maar in die stilte. Het werd tijd om de handen uit de mouwen te steken.

Clienten met ziektebeeld kanker energetisch behandelen?

Na jaren praktijk houden als energetisch therapeut in Haarlem kwamen steeds meer mensen met het ziektebeeld kanker naar mijn praktijk. Ze ondergingen makkelijker de reguliere behandelingen en hun haar bleef ondanks de chemotherapie op hun hoofd zitten. Vraag me niet hoe het kan. Weer iets wat helemaal vanzelf gebeurde.

Merkte dat ik kanker patiënten sowieso heel goed kon helpen met hun emoties en diepe zielsverdriet. Los van het feit of ze bleven leven. Personen waar ze 15 jaar niets van gehoord hadden, kwamen spontaan aan hun ziektebed om voor hen de pijn te kunnen verwerken. Vraag me weer niet hoe dit kan. Het is wederom een proces wat zich automatisch voltrekt. Leerde dat niet iedereen hoeft te blijven leven om een goede bijdrage te leveren. 

Cliënten nagenoeg in psychose wel in therapie?

Als energetisch therapeut kan en mag je clienten met psychoses niet behandelen. Het betekent door verwijzen naar de GGZ. Wat als clienten daar tegen aanzitten of al meer dan 10 jaar behandeld zijn met anti depressie en anti psychose middelen? Het blijkt dat deze clienten zielsverdriet van ouders en voorouders met zich meedragen. Hiertoe kan ik mijn medium kwaliteiten inzetten om verbanden duidelijk te krijgen.

Wat doe je als een client worstelt met zielsverdriet wat niet van hem of haar is? Het is overerft! De saboteurs zijn extreem heftig. De client is zichzelf niet bewust dat het geen eigen probleem is. De client blijft in een groef hangen van een oude langspeelplaat (LP). Elke keer maar weer dezelfde houding qua angsten en frustratie. Elke keer dezelfde overpeinzingen. Er is moeilijk beweging in te krijgen. Een grote uitdaging voor mij ook met de GGD in Haarlem. Het stroom niet bij de client en de blokkade of hartzeer is ingevroren in ijs. Hoe kan je de kennis van de levensbloem en de energetische therapie inzetten om trauma’s snel los te weken?

De client zit tegen een psychose aan. Doordat ik via mediumschap de mogelijkheid heb om met voorouders te spreken, kan ik de client duidelijk maken dat het gedrag van moeder of bijvoorbeeld opa afkomt. To see is to be free geldt in deze. Ben dan op dat moment een paranormaal energetisch therapeut. Of welke naam je er ook aan wilt geven. Zodra je de verbanden, samenhang of in een duurder woord de synthese ziet van je leven over meer generaties heen dan gaat de energie weer stromen. De psychose lost dan langzaam op. Onderstaand figuur uit mijn boek geeft de gelaagdheid weer van ons onderbewustzijn.

spiritueel ontwaken kijk naar onderbewuste
spiritueel ontwaken kijk naar onderbewuste

Waarom energetisch therapeut in Haarlem?

De reviews op de Facebook pagina ParanormaalGenezer en ervaringen met de paranormale geneeswijze op deze website beschrijven waarom je het doet. Veel dankbare cliënten. 

Dus het antwoord op die waarom vraag is:  Doordat het vanzelf met weinig inspanning gaat en er een giga impact is op de levenskwaliteit en of manier van levensbeëindiging van cliënten. Een aan mijn ziel klevend natuurtalent.

Daarom ben ik actief als – welke naam je er ook aan wilt geven – holistisch therapeut, paranormaal therapeut, Reiki therapeut, trauma therapeut, relatietherapeut, spiritueel therapeut, natuurgeneeskundig therapeut, slaap coach, stress coach, levenscoach, burn-out coach, single coach, business coach en ja ook energetische therapie. Deze vorm van energetische therapie met het uitlijnen van energievelden met de rechte vormen van de Heilige Geometrie is zeer krachtig.

Energetisch Therapeut Haarlem of online en op afstand in heel Nederland

Energetische therapie online in het Nederlands, Engels en Spaans. En face2face voor een intake gesprek en ben goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen binnen de regio. Een combinatie van face2face en mogelijk ook afstand behandelingen heeft mijn voorkeur. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid en Badhoevedorp. Healing op afstand voor de vervolg sessies kan ook. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk voor een serie energetische therapie behandelingen en tegelijkertijd deze energetisch therapeut Haarlem te ontmoeten!