Meteen naar de inhoud
Home » Therapeut energetisch vs psycholoog » Natuurgeneeskundig therapeut paranormale specialisatie

Natuurgeneeskundig therapeut paranormale specialisatie

natuurgeneeskundige therapeut

Natuurgeneeskundig therapeut opleiding gevolgd met specialisatie paranormale therapie. Natuurgeneeskunde staat op mijn HBO diploma. Tegenwoordig heet het Energetisch Therapeut. Natuurgeneeskunde is tienduizenden jaren oud, hetgeen in schril contrast staat met de reguliere westerse geneeskunde welke slechts 50 jaar oud is. natuurgeneeskundig therapeut is een paramedisch beroep. Para betekent naast het normale of regulier vanuit het medische veld gezien.

Wat is natuurgeneeskunde?

Natuurgeneeskunde betekenis waarbij van oudsher de medicijnman binnen de stam alleen natuurlijke preparaten gaf al dan niet in combinatie met energie overdracht. Nu adviseert de natuurgeneeskundig therapeut patiënten over de goede verzorging van het menselijk lichaam. Het is belangrijk om goed na te denken over onze voeding, de water consumptie en de oorzaken van ziektes voor ziektepreventie. Alle Natuurgeneeskundige therapieën hebben dit als motto aldus Thomas Edison. De natuurgeneeskundige therapeut opleiding met specialisatie paranormale therapie heb in 2014 afgerond op HBO niveau.

Natuurgeneeskundig Therapeut
Natuurgeneeskundig Therapeut

Natuurgeneeskundige therapieën zijn de verzamelnaam voor alle alternatieve geneeswijzen welke allemaal het zelfgenezend vermogen van de client aansporen.  Dit zijn therapieën waarvan bewezen is dat ze op basis van ervaringen van zieke patiënten effectief werken al dan niet in combinatie met de reguliere geneeswijze. Daarnaast is de holistisch geschoolde natuurgeneeskundig therapeut een waardevolle aanvulling op de reguliere arts en geneeskunde welke nog altijd in 3 fasen van wetenschappelijk onderzoek met proefpersonen de effectiviteit van medicijnen moeten aantonen. 

Hoe geef je als natuurgeneeskundig therapeut betekenis?

Het biedt in veel verschillende situaties uitkomst. Dit komt vooral door de grote diversiteit binnen de alternatieve geneeskunde. Dit geldt bijvoorbeeld voor orthomoleculaire geneeskunde waarbij de voedingsleer centraal staat. In de regel schrijft een therapeut natuurgeneeskundige alternatieven voor om de synthetische medicijnen met bijwerkingen te vervangen. Deze therapie werkt vaak ook goed om allergieën te voorkomen. 

Niet alleen de voeding cruciaal. Ook de kwaliteit van drinkwater wordt steeds belangrijker als natuurgeneeskundig therapeut. Zie mijn website GezondWaterDrinken. Een reguliere arts besteed hieraan nauwelijks aandacht. Er gaat een zeer grote preventieve werking vanuit. We zijn voor 80%  water-mensen. En als dit deel structureel vervuild raakt met medicijnresten, pesticiden, asbest nano deeltjes, plastic nano deeltjes en lood zoals laatst in Amsterdam Noord dan is het niet gek dat jaren later 1/3 overlijdt aan het ziektebeeld kanker. 

Volgens de holistische filosofie is het belangrijk om voldoende voedsel en schoon water te nuttigen en goed te reageren op de natuurlijke behoefte van het lichaam. Hierdoor kan je zelf gezondheidsproblemen voorkomen door het evenwicht van het lichaam te herstellen.

Natuurgeneeskundig therapeut werkzaak in praktijk en online

Deze holistische therapeut kan 100% online in zowel het Nederlands, Spaans als in het Engels. Dus wereldwijd. Face2face voor een intake gesprek is de beste keuze. En daarna healing op afstand mocht je ver weg wonen in Apeldoorn, Amersfoort, Breda of Twente. Optioneel is mijn praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk.

Een natuurgeneeskundig therapeut, paranormaal therapeut, holistisch therapeut, relatietherapeut, reiki therapeut , spiritueel therapeut, energetisch therapeut of trauma therapeut kijkt onder water in het onderbewuste. Hiermee wordt betekenis gegeven aan het leven van de client.

natuurgeneeskundig therapeut betrekt hartzeer lagen
natuurgeneeskundig therapeut betrekt hartzeer lagen

Natuurgeneeskunde zorgt op basis van gezonde voeding en water dat we tekorten in ons lichaam kunnen aanvullen en gezondheidsklachten te doorbreken. De ervaringen in de baarmoeder en de eerste zeven levensjaren bepalen voor een groot deel jouw leven. Heb je geen geheugen over deze periode dan helpt mijn therapeut rol naast mediumschap. De energetische behandelingen worden vergoed. Zie je graag op consult eerdaags in de rol van natuurgeneeskundig therapeut !